Signbiblio

Signbiblio

Excelsior Maassluis boekt eerste oefenzege

Excelsior Maassluis heeft de eerste overwinning geboekt in de oefencampagne richting het nieuwe seizoen. Gisteravond werd Barendrecht met 4-0 verslagen.

Na een gelijkspel tegen Telstar (0-0) en nederlagen tegen ADO Den Haag (4-0), OFI Kreta (0-1) en ADO Den Haag o21 (0-1), nu dus wel een zege. Na een doelpuntloze eerste helft, scoorden na rust Carlito Fermina, Redouan Omar Ouali en Pieter Langedijk (2x).

Bij Excelsior Maassluis speelde de kersverse aanwinst Nino Noordanus (gekomen van ADO Den Haag) één helft. Hij werd in de rust vervangen door doelpuntenmaker Langedijk.

Komende zaterdag speelt Excelsior de traditionele oefenwedstrijd tegen regiogenoot Westlandia. Het duel op sportpark De Hoge Bomen begint om 14.30 uur.