Archief
Ende Media

Ende Media

Oud-minister Dekker liep vijftien breuken op bij val op Schelpenpad

Oud-minister Sander Dekker heeft bij de valpartij die hem als wielrenner overkwam op het Schelpenpad bij Monster, vijftien breuken opgelopen.

Dat vertelt Dekker op Instagram, in zijn bekendmaking dat hij na ruim vijf weken ziekenhuis en revalidatiecentrum weer naar huis mocht vandaag.

Het ongeluk op dinsdagavond 7 juni deed veel stof opwaaien, omdat er een wandelaar bij betrokken was. Was het een ongelukkig incident dat zij hem met haar arm raakte of werd hij bewust - al rijdend op een dalend stuk weg - van zijn racefiets getrokken? De 42-jarige vrouw uit Monster werd door de politie aangehouden en verhoord.

In gedachten alweer op de fiets

Intussen kijkt Dekker vooruit: "Iedere dag gaat het een beetje beter. Dat geeft moed. De vijftien breuken groeien langzaam maar zeker weer aan elkaar. En het hoofd vindt met wat rust ook steeds meer z'n draai." Hij bedankt voor alle kaarten, cadeautjes en bloemen die hij heeft mogen ontvangen. "De steun was overweldigend en voelde als een aanmoediging om te werken aan herstel. Ik hoop snel weer 'de oude' te zijn - en ja, dan ook weer op de fiets te stappen."

Categorieen:
Nieuws 112 Monster Westland