Archief
WOS

WOS

Opnieuw uitvalperiodes bij veerdienst Maassluis-Rozenburg

Zowel een groot deel van deze donderdag als ook op zaterdag na de middag zal de veerdienst tussen Maassluis en Rozenburg niet varen.

Behalve over "onvoorziene omstandigheden" heeft de rederij het nu ook over "onverwachte uitval binnen ons team". Afgelopen dinsdag was de veerboot ook al - aangekondigd - uren uit de vaart.

Er wordt vandaag niet gevaren tussen 05.30 uur en 15.00 uur en komende zaterdag zal er niet worden gevaren tussen 15.00 uur en 00.30 uur.

Er zullen gedurende de gehele uitvalperiode bussen met ruimte voor de fiets worden ingezet om reizigers, die per fiets of te voet reizen, naar de overkant te brengen. De reistijd per bus zal ongeveer 30 minuten bedragen.

Aanvulling om 13.37 uur: Met het kunnen meenemen van de fiets gaat het niet altijd goed, zo wordt gemeld uit de kring van reizigers. "Goedemiddag, vanmorgen was er geen mogelijkheid om de fiets mee te nemen in de bus! Heel vervelend voor veel mensen! Graag betere communicatie want dan ga ik gewoon met de auto", aldus Carolien. Het Maassluise gemeenteraadslid Jan van den Hoek wordt er ook niet vrolijk van: "De fietsen worden ruw in de bagageruimte geduwd".

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis