Archief

Het feestwekenseizoen is begonnen

De zomer is begonnen en in Westland betekent dat maar één ding: feestweken. Honselersdijk bijt het spits af met de Honselse Feestweek.

Vandaag werd letterlijk afgetrapt met een straatvoetbaltoernooi voor de jeugd in de dorpskern van Honselersdijk. Bart van Meurs is een van de organisatoren van de Honselse Feestweek. Hij is blij dat er weer een 'normale' feestweek is. "De afgelopen twee jaar heeft Honselersdijk als een van de weinige dorpen in de regio een feestweek georganiseerd. In 2020 geheel online en in 2021 een gemengde feestweek met activiteiten zowel online als op locatie. Donderdag staat onder andere de 58e Wielerronde van Honselersdijk op het programma. Andere hoogtepunten zijn bijvoorbeeld de Burchtloop op vrijdag, de Mountainbike streetrace (zaterdag) en ter afsluiting is er zaterdagavond de Grote Finaleshow."

Op zaterdag vangen bezoekers twee vliegen in één klap: een wandeltocht met tevens de garantie dat zij onderweg het Varend Corso kunnen zien.
Het motto van de feestweek luidt: #KomtGoed! Alle activiteiten van de Honselse Feestweek vind je op www.honselsefeestweek.nl