Vrouwen FC 's-Gravenzande onderuit in doelpuntrijk duel

De voetbalsters van FC 's-Gravenzande hebben de uitwedstrijd bij Charlois met 6-4 verloren.

Het duel tussen de nummers drie en vier in de derde klasse E was van begin tot eind boeiend. Charlois kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong, maar nog voor rust trok de Westlandse ploeg de stand gelijk.

Na de theepauze was het Charlois dat opnieuw op voorsprong kwam, maar door twee 's-Gravenzandse doelpunten zaten de gasten voor het eerst aan de goede kant van de score. Het was echter Charlois dat met drie doelpunten de wedstrijd in Rotterdams voordeel besliste.

Charlois gaat door deze overwinning op de ranglijst over Lyra heen en staat daardoor nu tweede. FC 's-Gravenzande volgt als nummer vier op gepaste afstand van de vier topploegen.