WOS/Ruud de Jong

FC 's-Gravenzande wint in blessuretijd van Jodan Boys

Voetbalclub FC 's-Gravenzande heeft dinsdagavond de competitiewedstrijd tegen Jodan Boys in de extra tijd naar zich toe kunnen trekken.

Het was Frank Broos die in de 92e minuut uit een vrije trap de beslissende 2-1 kon scoren na een gelijkwaardig duel.

De 's-Gravenzanders begonnen goed aan deze thuiswedstrijd en kwamen in de tiende minuut op voorsprong. Gaandeweg werd Jodan Boys bij vlagen sterker, maar de bezoekers konden geen kans verzilveren. Daardoor stond het 1-0 bij de rust.

Na vijf minuten in de tweede helft werd een strafschop toegekend aan Jodan Boys en moest de 1-1 worden genoteerd. Na kansen over en weer leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, totdat Broos in blessuretijd op haalbare afstand een vrije trap mocht nemen.

Beluister hieronder het interview met FC 's-Gravenzande trainer Richard Middelkoop.

Quintus

Quintus moest vanavond nog het restant uitspelen van de op 26 maart gestaakte thuiswedstrijd tegen HMSH. Dat staken gebeurde destijds bij een tussenstand van 4-0 en vlak voor de rust. De bezoekers kregen het aan de stok met de scheidsrechter, die het uiteindelijk voor gezien hield.

De Heulenaren konden vanavond nog drie keer scoren, waardoor de eindstand werd bepaald op 7-0.