WOS/Martijn Molenaar

Westlandia wint van Unitas

Westlandia heeft de smaak te pakken door voor de tweede keer op rij te winnen in de derde divisie: 1-3.

Zondagmiddag was de ploeg uit Naaldwijk op bezoek bij Unitas. De ploeg uit Gorinchem begon goed en kwam in de derde minuut al op voorsprong. Voor rust echter wist Westlandia via Dinand Kuhn al een gelijke stand op het scorebord te brengen. In de tweede helft zorgde Jedsel Markes voor de 1-2. Daarna leek het nog spannend te worden, maar in de laatste minuten besliste Kihami da Costa de wedstrijd voor de Naaldwijkers: 1-3.

Omdat concurrent Hollandia verloor van Hercules, loopt Westlandia drie punten in op deze ploeg. Daardoor maken de Naaldwijkers nog altijd kans om degradatie te voorkomen. Volgende week mag Westlandia zich opmaken voor de wedstrijd tegen Hoogland, dat drie plaatsen hoger staat op de ranglijst.