Dames en heren Quintus winnen niet

Zowel de dames als de heren van Quintus zijn er gisteravond niet in geslaagd hun wedstrijd te winnen.

De dames speelden in eigen huis gelijk tegen SEW en zijn daarmee definitief uitgespeeld voor het kampioenschap. Venlo, koploper in kampioenspoule B, won wel en loopt zo uit naar een voorsprong van vier punten. Met nog één wedstrijd te gaan, is dat verschil niet meer in te halen.

In Kwintsheul gingen de ploegen gelijk op. Bij rust was de stand 10-9 in het voordeel van Quintus. In de tweede helft kreeg SEW nog wel een marge van drie doelpunten, maar die maakte Quintus uiteindelijk weer goed. Daarna kon geen van beide ploegen echt het verschil maken.

Heren onderuit in Drenthe

In de HandbalNL League lijken de heren van Quintus op weg naar degradatie. Ook de vijfde wedstrijd van dit seizoen werd namelijk niet gewonnen. In Drenthe verloor het met 33-27 van Hurry Up, dat daarmee zijn eerste overwinning boekt. De achterstand op de ploeg uit Zwartemeer is halverwege de competitie drie punten.

Quintus kon in de beginfase tot 8-8 nog aardig mee met de thuisploeg, daarna liep Hurry Up iets uit. Halverwege stond het 17-12. De Westlanders kwamen aan het begin van de tweede helft nog wel wat terug (23-20). Na een time-out waren de Drenthenaren weer aan zet en kwam het op 30-24. Daarna kwam de thuisploeg niet meer in de problemen.