Archief
112 Maasmedia

112 Maasmedia

Echtpaar in Maassluise woning overvallen, twee verdachten opgepakt

Rond 18.45 uur heeft er een woningoverval aan de Merellaan in Maassluis plaatsgevonden. Een ouder echtpaar werd bedreigd met een mes, maar kwam met de schrik vrij. Later op de avond zijn twee verdachten opgepakt.

De twee overvallers belden aan. Vervolgens hebben zij onder bedreiging met een mes persoonlijke bezittingen buitgemaakt. De geschrokken bewoners zijn niet gewond geraakt, meldt persbureau 112 Maasmedia.

De politie is op zoek naar getuigen. De overvallers zijn donkergetint, hadden donkere kleding aan, beiden een pet en een zonnebril op en droegen (zwarte) sportschoenen. Wie iets gezien of gehoord heeft, wordt verzocht te bellen met 0900-8844.

Aanvulling om 22.20 uur: Naar aanleiding van het signalement van de overvallers dat verspreid werd, kwamen agenten de mogelijke vluchtauto van de overvallers op het spoor. De wagen werd op rijksweg A4 ter hoogte van Hoofddorp van de weg gehaald.
De twee inzittenden voldeden aan het signalement en werden aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Alkmaar en een 20-jarige man uit Assendelft. Hun rol en betrokkenheid bij de overval wordt onderzocht, ze worden verhoord op het politiebureau.

Categorieen:
Nieuws 112 Maassluis