Archief
WOS

WOS

Testlocatie Poeldijk blijft open met beperkte openingstijden

De coronatestlocatie van de GGD in Poeldijk blijft voorlopig open, maar de openingstijden worden vanaf maandag iets beperkter.

Dan gaat er ook een nieuw beleid in met betrekking tot het longvirus. Wie klachten heeft, hoeft niet meer naar een GGD-testlocatie. In plaats daarvan volstaat een zelftest, omdat die volgens het kabinet snel en betrouwbaar is. De GGD-teststraat blijft beschikbaar voor mensen die bijvoorbeeld een herstelbewijs nodig hebben als ze naar het buitenland willen.

Binnen GGD Haaglanden worden daarom de locaties Bronovolaan, Ketelstraat en IJzerwerf in Den Haag en Waldhoornplein in Rijswijk gesloten. De andere testlocaties blijven wel open, maar met beperktere openingstijden. Zo is de teststraat in De Veiling in Poeldijk straks alleen open op maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur en op zondag 09.00 tot 13.00 uur. Voor de openingstijden van de andere testlocaties kijk je op de website van GGD Haaglanden.

GGD Rotterdam-Rijnmond houdt drie grote locaties open: Schenkel in Capelle aan den IJssel, het Topsportcentrum in Rotterdam-Zuid en de testlocatie bij Rotterdam The Hague Airport.