Archief

Wie wordt de opvolger van Karolijn en wint de Maassluise Onderwijsprijs?

Ook dit jaar is het mogelijk om leerlingen, leraren en andere medewerkers uit de kinderopvang of het onderwijs te nomineren voor de Maassluise Onderwijsprijs.

Tot en met maandag 14 februari kun je een formulier invullen op www.maassluis.nl/onderwijsprijs. Er zijn drie categorieën: leerlingen, personeel werkzaam op de kinderopvang, IKC en onderwijs en als derde de categorie overige medewerkers en betrokkenen (vrijwillig en betaald).

Een onafhankelijke vakjury kiest voor iedere categorie een winnaar. De uiteindelijke winnaars ontvangen de prijs uit handen van onderwijswethouder Fred Voskamp op maandag 7 maart. Hij wil met de prijs waardering uitspreken voor al het harde werk dat gedaan wordt.

De 28-jarige Karolijn van Vliet won vorig jaar een van de vijf Maassluise Onderwijsprijzen. Ze is juf van groep 5 op basisschool De Groene Hoek. Toen de scholieren vorig jaar verplicht thuis onderwijs volgden, organiseerde zij speurtochten door de stad. Andere scholen maakten daar toen ook gebruik van.

De gemeente Maassluis liet een portret maken van de winnares:

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis