Archief

Voorjaar bomvol activiteiten bij Bibliotheek en VU Westland

Met maar liefst 140 activiteiten binnen de Bibliotheek en 77 cursussen bij de Volksuniversiteit in Westland moet het wel gek lopen, wil je dit voorjaar niets van je gading kunnen vinden.

Dat blijkt uit het programmaboekje voor de komende maanden. Vanaf half januari staan er al activiteiten gepland.

''We hebben bewust voor iedere leeftijdscategorie leuke en interessante dingen op het programma gezet. Natuurlijk volgen we daarbij altijd de richtlijnen van het RIVM", zegt Louise van Arkel, marketing- en communicatiemanager van Bibliotheek Westland. Maar er komen ook weer interessante schrijvers naar het Westland zoals Nelleke Noordervliet, Bas Haan en Ferry Zandvliet.

Volgens Denise Vroom van VU Westland zitten er een aantal splinternieuwe cursussen in het aanbod. "Altijd al je eigen bedrijf willen beginnen en heb je daar een zetje bij nodig? Dan kun je in het nieuwe seizoen de cursus ‘Hoe start ik mijn eigen bedrijf’ volgen. Bij de bibliotheek kun je vooraf een lezing bijwonen om de eerste inspiratie op te doen. Ook de training 'Opruimen met kinderen' is nieuw. Die is speciaal voor ouders van jonge kinderen, maar ook handig voor grootouders."

Het voorjaarsprogramma van VU en Bibliotheek Westland loopt van half januari tot en met juni. Mochten cursussen of activiteiten niet kunnen doorgaan, dan wordt er een andere datum ingepland of wordt het geld teruggegeven.
Het nieuwe programmaboekje is af te halen in de bibliotheek en bij de VU en op de respectievelijke websites in te zien.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland