Green Eagles

Nipte nederlaag Green Eagles in Hoofddorp

De basketbalsters van Green Eagles hebben na twee overwinningen op rij, weer eens verloren.

De ploeg uit Maassluis ging nipt onderuit tegen Hoofddorp: 65-68.

Het was Hoofddorp dat in eigen huis de score opende en op een 7-2 voorsprong kwam. Green Eagles kwam daarna terug in de wedstrijd en stond aan het einde van het eerste kwart met 17-21 voor. De gasten bleven daarna ook in het tweede en derde kwart voor het grootste deel aan de leiding. Na drie kwarten was de stand 47-52.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd kwam Hoofddorp sterk terug en kwam het zelfs een aantal keer op voorsprong. Vlak voor tijd was het weer gelijk (65-65), maar met drie vrije worpen besliste de thuisploeg de wedstrijd.

Vrouwen
Promotiedivisie
Hoofddorp - Green Eagles 65-68

Tweede klasse
Utrecht Bull's - Westland Stars 46-36
Voor Westland Stars pas de tweede nederlaag in acht duels. Westland Stars en Utrecht staan nu samen gedeeld tweede met twaalf punten. Flax Field Fighters is met twee punten meer koploper.