Archief

Bedrijfspand in Monster verzegeld en drie aanhoudingen in witwasonderzoek

De politie heeft dinsdag drie mensen aangehouden in een witwasonderzoek waarbij ook een filiaal van Soulsistah in Monster is onderzocht. Dat pand aan de Vlotlaan is door de politie verzegeld.

In totaal zijn op tien locaties in Den Haag, Monster, Leidschendam en Buggenum doorzoekingen gedaan. Bij het bedrijfspand van Soulsistah Events in Monster zijn in ieder geval enkele voertuigen in beslag genomen, laat de politie weten. Verder is in het onderzoek beslag gelegd op onroerend goed, administratie en luxe goederen.

De aangehouden mensen zijn een 30-jarige man uit Buggenum (Limburg), en vrouwen van 49 en 57 jaar uit Den Haag. De drie verdachten zitten op dit moment vast en mogen alleen contact hebben met hun advocaat. De politie gaat ze ondervragen.

Het onderzoek is in handen van een samenwerkingsverband tussen het FinEC-team van de politie-eenheid Den Haag, de districtsrecherche Den Haag West en het basisteam Scheveningen. Een FinEc-team is gespecialiseerd in financieel rechercheren en doet onderzoek naar daders van witwassen en fraude.

WOS

Categorieen:
Nieuws 112 Monster Westland