MFH.Design

MFH.Design

Quintus lijdt tegen Houtwijk eerste nederlaag

Quintus heeft de periodetitel in de vierde klasse F (nog) niet weten te pakken. Het verloor met 1-4 van de nummer twee Houtwijk.

Al binnen vijf minuten stond Houtwijk op een 0-2 voorsprong en ook daarna dicteerde de concurrent de wedstrijd. Pas één minuut na rust deed Quintus iets terug en ging het beter spelen, maar het bleek te weinig om de eerste nederlaag van het seizoen te voorkomen. Voor de periodetitel betekent het dat de Heulenaren afhankelijk zijn van Houtwijk. Die ploeg heeft nog twee duels in te halen. En in theorie zou MSV’71 ook nog een gooi kunnen doen naar de eerste periode.

Geen winnaar bij Naaldwijk-Verburch, Monster verslikt zich in Schipluiden

De streekderby in de top van de derde klasse B tussen Naaldwijk en Verburch is onbeslist gebleven. Verburch uit Poeldijk had de betere kansen, maar was slordig in de afronding. Het was dan ook Naaldwijk - dat eerder dit seizoen Lyra en KMD al versloeg - dat het eerste doelpunt maakte. Toch kwam Verburch nog op gelijke hoogte en loopt het een punt uit op Monster.

De Monsternaren waren de bovenliggende partij met een overvloed aan kansen. Maar het was middenmoter Schipluiden die één mogelijkheid benutte en Monster een gevoelige tik geeft in de titelrace.

Excelsior Maassluis - Jong FC Volendam 3-2 (3-0)