Archief
archief WOS

archief WOS

Politie moet inbreken in auto om winkeldievegge aan te houden

Een 41-jarige vrouw uit Vlaardingen is woensdagmiddag met enig geweld aangehouden nadat zij in een winkel in Maasdijk boodschappen had gestolen.

Op rechtstreekse camerabeelden was te zien dat de vrouw boodschappen uit haar mandje in een plastic boodschappentas deed en vervolgens de winkel uit wilde lopen. Bij de kassa hielden de winkeleigenaar en zijn zoon de vrouw aan. Zij reageerde vervolgens erg agressief en zorgde voor veel overlast in de winkel, zo meldt de politie

Er ontstond een onhoudbare situatie waardoor de eigenaar en zijn zoon de vrouw lieten gaan. Korte tijd later zagen zij de vrouw voorbij rijden en gaven dit aan de politie door.
Toen de agenten haar wilden laten stoppen, reed de vrouw tegen hun politieauto aan. De agenten spraken haar aan en ze reageerde agressief en weigerde uit haar auto te komen. Hierop tikten de agenten een ruit uit de auto, zodat zij de verdachte konden aanhouden.

Omdat de vrouw weigerde mee te werken en zich verzette, is zij gepepperd waarna zij werd aangehouden. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau.

Categorieen:
Nieuws 112 Maasdijk Westland