Archief

Van Harmelen lijsttrekker ChristenUnie-SGP Westland

Ad van Harmelen is door de leden van ChristenUnie en SGP Westland gekozen tot lijsttrekker voor de verkiezingen van 16 maart 2022.

Zijn nieuwe nummer twee is Bea Koen-Snijders, zus van de huidige wethouder en vorige lijsttrekker voor deze partij Leen Snijders. "Die staat op de lijst als lijstduwer. Hij heeft mij gezegd dat hij vindt dat iemand die wethouder is geweest, niet meer in de raad moet gaan zitten", zegt Van Harmelen. Hij hoopt dat hij het vertrouwen van de leden van beide partijen in hem kan waarmaken.

Van Harmelen zit pas twee jaar in de Westlandse gemeenteraad en zal blij zijn als hij de twee zetels weet vast te houden. Zijn huidige collega-raadslid Arij de Bloeme is niet meer beschikbaar voor de raad. De Bloeme heeft volgens Van Harmelen aangegeven dat hij wat rust wil.

De nieuwe nummer twee, Koen-Snijders, is al een aantal jaren actief binnen het Westlandse bestuur van de ChristenUnie en sinds september 2020 steunraadslid in de commissie Economie, Financieel beleid en Organisatie (EFO).

Categorieen:
Nieuws Politiek Westland