Ellen Grimbergen

Hoekse rugbyers verliezen van Eemland

De rugbyers van The Hookers hebben vanmiddag de uitwedstrijd tegen Eemland met 26 - 20 verloren.

The Hookers stond in in Amstersfoort de laatste minuut nog voor, maar dankzij een push over ging de thuisploeg er alsnog met de zege vandoor. "Maar ik kan best tevreden zijn over de wedstrijd", zegt coach Glenn Vertongen. "We hebben een sterke tegenstander gehad vandaag en we nemen dit mee als leergeld voor de volgende wedstrijd."

Volgens aanvoerder Kevin Lenssen was The Hookers in de tweede helft de betere partij, "maar dan moet je de punten wel mee naar huis nemen."

De competitiewedstrijd in de ereklasse zou eigenlijk 23 oktober plaatsvinden, maar was uitgesteld omdat een aantal spelers van Eemland in actie kwam met het nationale team.