Archief
WOS

WOS

Familiebedrijf Brasserie Bou gaat over in andere handen

Familiebedrijf Brasserie Bou in Naaldwijk is verkocht. Eigenaresse Kathy Koutsopodiotis vond het tijd voor iets nieuws en voor nieuwe eigenaresse Tessa Mulder komt een droom uit.

Daarmee komt een einde aan 23 jaar werken in Brasserie Bou voor Koutsopodiotis. Haar ouders zijn de brasserie begonnen en zes jaar later nam zij het stokje over. Ze heeft hen heel voorzichtig verteld dat ze de zaak ging verkopen, maar heeft naar eigen zeggen wel jaren over het besluit gedaan.

De sleuteloverdracht was op zondag en maandag 1 november opent de nieuwe eigenaresse voor het eerst de deuren van Brasserie Bou. Voorlopig zal er niet vele veranderen, behalve dat er een lactose- en glutenvrije worteltaart over de toonbank gaat. Ook in de aankleding verandert al een klein beetje.

Uiteindelijk gaat er meer veranderen, inclusief de naam. Welke dat is, wil Mulder nog niet zeggen, wel dat de naam past bij een brasserie in de tuinen. Ook in het interieur gaat wat veranderen, lichter met wat kleuraccenten. En op de menukaart verandert ook wat, maar die aanpassingen staan nu gepland voor begin 2022. Wie de nieuwe naam raadt, krijgt een jaar lang gratis koffie, zei Mulder op de radio.

Luister hier het interview met Tessa Mulder in de Ochtendshow: