Archief
Peter van Seventer

Peter van Seventer

Goederen inzamelactie aangekomen in Limburg

Twee vrachtwagens vol met goederen die door Peter van Seventer zijn opgehaald in Westland en omstreken zijn in Limburg aangekomen.

De inzamelactie was door Van Seventer Transport georganiseerd om de door overstromingen getroffen Limburgers te helpen.

Twee vrachtwagens en een busje met in- en uitpakkers zijn vandaag van de opslag in Wateringen naar een opslag in de gemeente Valkenburg in Limburg gereden. De vrachtwagens zaten vol met goederen als schoonmaakspullen, kleding, meubels, kinderspeelgoed en zelfs een barbecue en televisies. Van Seventer heeft afgelopen week in de regio goederen opgehaald en twee avonden in Monster gestaan, zodat mensen spullen konden brengen.

Hij was vanochtend voor acht uur al spullen uit de opslag aan het inladen in de vrachtwagens. Uiteindelijk konden ze rond tien uur vol vertrekken en kwamen ze een goede 2,5 uur later aan in Valkenburg.

Daar hebben de sjouwers geholpen de spullen uit de vrachtwagens in een loods van 100 m2 te zetten. "Dan kunnen onze chauffeurs even hun verplichte rust nemen", aldus Van Seventer. Vanuit de Limburgse loods regelt zijn Limburgse contact Ramon de verdere verdeling over de door overstromingen getroffen gebieden.

Beluister hieronder het interview van Daan Prins in Dwars door de morgen met Peter van Seventer