Archief
Google Streetview

Google Streetview

Omleidingen in avond en nacht door werk bij Erasmusweg

Westlanders die vanavond naar Den Haag of de A4 willen, moeten mogelijk rekening houden met omleidingen.

Er wordt twee avonden en nachten gewerkt aan het kruispunt Erasmusweg/Lozerlaan in Den Haag. Het asfalt op de kruising is beschadigd toen het vroor. Daarom wordt nu nieuw asfalt aangebracht.

Het kruispunt is vanaf vanavond 20.00 uur tot morgenochtend 06.00 uur dicht aan de Westlandse kant. Dit betekent omrijden:

  • Verkeer vanuit Poeldijk (Wateringseweg) kan niet rechtdoor naar de Erasmusweg en wordt omgeleid via de Poeldijkseweg, Noordweg en Laan van Wateringseveld.
  • Verkeer vanaf de Wateringseweg richting de A4 wordt omgeleid via Zuidwijckweg, Vogelaer, Middel Broekweg, Zwethlaan, Veilingroute naar de Wippolderlaan.
  • Verkeer vanuit Wateringen (Poeldijkseweg) kan niet rechtsaf naar de Erasmusweg en wordt omgeleid via de Poeldijkseweg, Wateringseweg, Arckelweg, Paul Captijnlaan, Nieuweweg naar de Escamplaan.
In de nacht van dinsdag op woensdag wordt gewerkt aan de Haagse kant. Houd vanuit Westland rekening met het volgende:
  • Vanuit Wateringen en Poeldijk is het niet mogelijk om rechtdoor de Erasmusweg te volgen. Er is een omleiding via Noordweg en Laan van Wateringseveld naar de Erasmusweg.
  • Vanaf de A4 en Wippolderlaan wordt verkeer richting Poeldijk en Kijkduin omgeleid via Veilingroute, Middel Broekweg, Burgemeester Elsenweg en Nieuweweg naar de Escamplaan.