Eerste nederlaag voor handbalsters Quintus

De handbalsters van Quintus hebben gisteravond voor het eerst in deze alternatieve competitie verloren.

De ploeg van trainer René Zwinkels ging met een eindstand van 31-29 nipt onderuit bij Kwiek in het Overijsselse Raalte.

De teams gingen in het oosten van het land zeer gelijk op. Een voorsprong van de een werd al snel ongedaan gemaakt door de ander. Bij rust stond het dan ook 16-16. Halverwege de tweede helft was het toch Kwiek dat nipt afstand nam. Quintus slaagde er niet meer in de stand gelijk te trekken.

De ploeg uit Kwintsheul gaat door de nederlaag niet meer alleen aan kop in de competitie, maar staat nu gelijk met Venlo. Beide teams hebben 10 punten en gaan vrijwel zeker ook in een tweeluik strijden om de titel. Volgende week wacht voor Quintus eerst nog de laatste reguliere wedstrijd, uit bij hekkensluiter V&L.

Heren Quintus

Ook de heren verloren jun wedstrijd van Hurry-Up. Het werd 26-20. De wedstrijd verliep gelijk op. De ruststand was 9-9.