Nipte thuisnederlaag handballers Quintus tegen Aalsmeer

De handballers van Quintus hebben de thuiswedstrijd tegen Aalsmeer met 28-31 verloren.

De mannen uit Kwintsheul waren vrijwel de gehele eerste helft in de achtervolging, al bleef het verschil steeds klein. Na tien minuten stond het 6-8, na twintig minuten 11-13 en de ploegen gingen bij een 18-20 stand rusten.

De Westlanders kwamen na de thee echter sterk terug en kwamen na ruim zes minuten op gelijke hoogte. Daarna bleef het lang spannend. Twee minuten voor tijd pakten de gasten uit Noord-Holland echter een marge van twee punten en gaven die niet meer uit handen.

Voor Quintus betekende dit alweer de zesde nederlaag in de HandbalNL League. De Heulenaren wonnen tot nu toe één keer, thuis tegen Volendam. De ploeg doet echter buiten mededinging mee aan de hoogste competitie in het mannenhandbal.

Quintus-vrouwen

De dames van Quintus hebben een overwinning geboekt op VOC. Het werd 30 - 29. De wedstrijd verliep aardig in evenwicht qua stand.