Archief
Thierry Schut

Thierry Schut

Tijdperk-Wielaart in Boetzelaer voorbij

Het nog in aanbouw zijnde zwembad De Boetzelaer in Monster heeft vanaf komende maandag een nieuwe directeur.

Peter Wielaart, in dienst sinds de opening van het oude zwembad en hét gezicht van De Boetzelaer, geeft het stokje over aan Frank Haagsma. Daarmee komt echt een einde aan het tijdperk-Wielaart in Monster.

Haagsma komt over van het Sportbedrijf Rotterdam, waar hij verantwoordelijk was voor de exploitatie van de tien zwembaden in de gemeente Rotterdam. Daarvoor was hij eindverantwoordelijke voor de gehele productie van Patijnenburg in Naaldwijk.

Voor de foto staan beiden in de 'kuip' van het nieuwe zwembad. Wielaart: "Mijn leven heeft zich grotendeels hier afgespeeld. Het geeft een dubbel gevoel. Blij en trots dat ik dit nieuwe mooie zwembad met een fantastisch team van medewerkers, vol vertrouwen mag overdragen aan mijn opvolger. Maar ook voel ik enige emotie nu dat mijn werkzame leven er echt op zit."

Volgens Haagsma is De Boetzelaer een uniek bad. "Altijd gericht op de klant en vooruitstrevend in techniek, kwaliteit en beleving. Dat past ook bij mij. Als ik nu op de nieuwbouw rondloop dan ben ik heel trots en kan ik niet wachten om de bezoekers te ontvangen."
De nieuwe Boetzelaer gaat naar verwachting op 1 juni open.