Archief
YouTube

Stembus geopend voor derde editie van de WOS 50

De WOS 50 van 2020, met uitsluitend nummers van streekartiesten en liedjes die de regio als onderwerp hebben, kan vanaf nu worden samengesteld door het publiek.

De stembus is tot en met zondag 6 december open via www.wos.nl/50. De nieuwe ranglijst wordt op de radio bekendgemaakt op donderdag 24 december, de dag voor Kerstmis. Dan wordt aan het einde van de middag duidelijk welk nummer de opvolger is van Westland (want daar wordt belicht) van de band D!K.

In de eerste twee jaren van de WOS 50 is gebleken dat tal van inzenders graag meer dan vijf nummers zouden willen aanbevelen. Om een nog breder inzicht in de smaak van de regio te krijgen, kunnen liefhebbers dit jaar tot tien nummers uit de lijst met nominaties kiezen. Ook blijft er nog de mogelijkheid om een ander streeknummer naar voren te schuiven.

Televisie
Gezien het succes van de 'streekformule' van de WOS 50 wordt er vooraf op televisie ruime aandacht besteed aan de populaire muziek uit onze regio. Op de vrijdagen 20 en 27 november en 4 december zijn er vooruit- en terugblikken met spraakmakende streekartiesten te zien bij de WOS. Aan het eind van het jaar komt er ook nog een tv-uitzending onder het motto 'WOS 50 in videoclips'.