Archief
SIgnbiblio

SIgnbiblio

Coronacijfers: Twee Westlanders in ziekenhuis, 72 nieuwe meldingen

In totaal 72 regiogenoten hebben tussen dinsdag en woensdagochtend te horen gekregen dat ze positief zijn getest op corona.

Ook zijn twee Westlanders met coronaklachten opgenomen in het ziekenhuis. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het RIVM. Waar die cijfers in de afgelopen week vooral een dalende trend lieten zien, is er vandaag juist een flinke stijging waar te nemen. Van 43 nieuwe besmettingen gisteren, naar 72 vandaag. Daarvan komen er 52 uit Westland, 11 uit Maassluis en 9 uit Midden-Delfland.

Een ziekenhuisopname hoeft niet per se in de afgelopen 24 uur te zijn gebeurd. Meestal duurt het meer dan een dag voordat dit wordt gemeld.

Bekijk alle regionale cijfers in ons dashboard.

Hoek van Holland

In week 45 zijn in Hoek van Holland 48 mensen positief getest. Dat is iets meer dan een week eerder. Voor het kustdorp zijn geen dagelijkse cijfers beschikbaar.

De cijfers voor Hoek van Holland kunnen per week iets verschillen ten opzichte van de getallen die een week eerder bekend zijn gemaakt. Dit komt omdat sommige gegevens pas later kunnen worden geregistreerd.