Archief
Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Geld beschikbaar voor bijzondere initiatieven rond de feestdagen

Organisaties uit Maassluis die rond de feestdagen iets willen doen voor kwetsbare groepen, kunnen daarvoor financiƫle ondersteuning krijgen.

Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. heeft een speciaal potje opgezet. Via een formulier kunnen stichtingen en verenigingen "snel en eenvoudig" 2.000 euro per initiatief aanvragen.

Hoewel fysiek samenkomen bijna niet mag, zijn er nog wel andere mogelijkheden om iets te doen voor een ander. Denk aan het koken en bezorgen van maaltijden, een boodschappendienst, (video)bellen in groepsvorm voor ouderen of een extraatje voor diegenen die afhankelijk zijn van voedselhulp.

Aanvragen kunnen worden gedaan via de website www.fondssv.nl. Het Fonds is dus vooral op zoek naar alternatieve initiatieven voor de feestdagen die op een veilige manier, en volgens de richtlijnen van het RIVM, kunnen worden georganiseerd. Projecten waarbij een fysieke bijeenkomst wordt georganiseerd komen niet in aanmerking. De uitvoering van het project moet plaatsvinden in de periode van 18 december 2020 tot en met 8 januari 2021.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis