Archief
WOS

Willem van Hooffstraat wordt voor twee jaar afgesloten

De Willem van Hooffstraat in Naaldwijk wordt voor een periode van twee jaar geheel afgesloten in verband met de bouw van het complex De Rentmeester.

De afsluiting begint op zondag 1 november om 7.00 uur en duurt tot zondag 30 oktober 2022 om 16.00 uur, zo blijkt uit een publicatie op de website van de gemeente Westland. De afsluiting betreft de rijbaan en de parkeervakken, het trottoir blijft voor voetgangers beschikbaar.

De Rentmeester omvat een supermarkt, 47 appartementen en enkele parkeergarages. Het complex grenst aan de Simon van Slingerlandtstraat, Willem van Hooffstraat en de Patijnenburg, de toegangsweg naar onder meer winkelcentrum De Tuinen.

De raadsfractie van Westland Verstandig heeft vandaag over de afsluiting schriftelijke vragen ingediend bij het college van B en W. De fractie vraagt zich onder meer af of het bouwverkeer anders zou kunnen verlopen dan via de ruimte tussen de Simon van Slingerlandtstraat, Cottierstraat en Willem van Hooffstraat. Zij oppert dat de bouwer gebruikmaakt van de toegang zoals die tot nog toe is gebruikt is bij de voorbereidende werkzaamheden.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland