Archief
Harry Noordhof

Daan Smith en Kevin Dercks verlengen contract bij Excelsior Maassluis

Niet alleen hoofdtrainer Dogan Corneille, maar ook aanvoerder Daan Smith en middenvelder Kevin Dercks blijven langer verbonden aan voetbalclub Excelsior Maassluis.

Werd vorige week bekend dat Corneille een jaar langer blijft, vandaag is bekendgemaakt dat Smith en Dercks voor twee seizoenen zullen bijtekenen op Sportpark Dijkpolder.

Daan Smith
"Daan is al jarenlang een dragende kracht en belangrijke speler in onze selectie", zegt technisch manager Niels Redert. "Een eigen jongen die al sinds de 'Onder 13' bij Excelsior Maassluis voetbalt en daarnaast veel ervaring heeft opgedaan bij Feyenoord en Excelsior Rotterdam."
Smith spreekt zelf van een "goede en leuke groep spelers waar nog erg veel rek in zit" en merkt op: "Daarnaast vind ik het ook mooi om te zien dat ik met steeds meer spelers ga samenspelen die ik ooit zelf als jeugdtrainer heb gehad."

Kevin Dercks
Over Kevin Dercks zegt Redert: "Kevin zorgt voor de juiste balans op het middenveld, zowel aan de bal als zonder bal. Tevens zorgt hij er voor dat de jongens om hem heen beter gaan voetballen door zijn aanwezigheid."
Dercks verklaart: "Voetballen op het hoogste amateurniveau blijft het mooiste wat er is. Daarnaast spreekt er veel waardering uit dat de club al in een vroeg stadium met mij om de tafel wilde zitten voor een contractverlenging."

Categorieen:
Nieuws Sport Maassluis