Martijn Molenaar

HVC'10 verslaat Soccer Boys in inhaalduel

Voetbalclub HVC'10 heeft de inhaalwedstrijd tegen Soccer Boys vanavond met 2-1 gewonnen.

Het duel in de tweede klasse C werd anderhalve week geleden afgelast en verplaatst naar vanavond. In Hoek van Holland opende Daniel Storm al na enkele minuten spelen de score. De thuisploeg kreeg halverwege de eerste helft zelfs de mogelijkheid om de stand te verdubbelen, maar een strafschop belandde op de paal. Vlak voor rust kwam Soccer Boys op gelijke hoogte.

Sil van Ooijen bepaalde in de 64ste minuut de eindstand op 2-1. Soccer Boys eindigde het duel na twee rode kaarten overigens met negen man.