Archief
Kraamzorg B-Lief

Kraamzorg B-Lief

Jerusalema-challenge bereikt onze regio

Overal op internet kom je ze tegen: de filmpjes van zorgmedewerkers die dansen en meedoen aan de Jerusalema-challenge.

Het lied Jerusalema werd enorm populair in de coronacrisis. De relatie met zorgpersoneel ontstond toen Zuid-Afrikaanse artsen en verpleegkundigen ontspanning zochten en filmpjes van het dansje deelden.

Inmiddels is de challenge ook naar onze regio overgewaaid. Kraamzorgorganisatie B-Lief uit Honselersdijk heeft op het terrein van de bloemenveiling de dans opgenomen.

Een andere zorgaanbieder die de challenge heeft opgepakt is Tyltylcentrum de Witte Vogel uit Den Haag. Hier zitten ook kinderen uit Westland op school. Zij bieden speciaal onderwijs, zorg en revalidatie aan kinderen (van 0 tot 20 jaar) met een meervoudige beperking en/of een langdurige ziekte.

Ook een aantal studenten van de MBO-opleiding Paardensport in Maasland heeft de dans opgenomen. Weliswaar geen zorgmedewerkers, maar toch.

Ken je zelf ook een zorgorganisatie uit Westland, Midden-Delfland, Maassluis of Hoek van Holland die ook de challenge heeft opgepakt? Laat het ons weten! Mail naar nieuws@wos.nl, bel 0174-420893 of klik op 'Tip de redactie' in het app-menu.