Archief
Kidz for Kidz Survival 2020

Kidz for Kidz Survival 2020

Geen Kidz for Kidz Survival in januari 2021

Er wordt in januari 2021 geen zesde editie gehouden van Kidz for Kidz Survival in recreatiegebied De Wollebrand in Honselersdijk.

Door het oplopend aantal besmettingen van het coronavirus heeft de organisatie besloten een streep door het evenement te zetten. "Twee bestuursleden van onze stichting zijn verpleegkundige en hebben in de eerste golf veel ellende gezien in het ziekenhuis. Ook nu zien zij dat de ziekenhuisopnames weer oplopen. Hierdoor zullen zij mogelijk weer meer ingezet worden, om te strijden tegen dit coronavirus. De organisatie van de Survival vergt veel tijd en energie en met alle onzekerheden die er nu zijn hebben wij moeten beslissen het evenement te annuleren", zo is te lezen in een verklaring.

Kidz for Kidz Surival is een survivalwedstrijd voor teams van kinderen. Met het evenement wordt geld ingezameld om onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen te financieren.

Er wordt nog gekeken of er in het voorjaar, indien het aantal besmettingen is afgenomen, een nieuwe editie kan worden gehouden. Voor 2022 is de datum in elk geval al vastgelegd op 29 januari.