Darko Stojanovic via Pixabay

Green Eagles onderuit tegen Binnenland

De basketbalsters van Green Eagles hebben geen goede zaken gedaan in de promotiedivisie.

De ploeg van trainer Ron den Hoedt verloor in eigen huis met 35-64 van Binnenland. De ploeg uit Barendrecht was voor deze wedstrijd nog puntloos.

Green Eagles stond de eerste vijf minuten nog op voorsprong, maar daarna gaven de Maassluizers die daarna uit handen. Dat was mede te wijten aan een blessure bij Egènie Overman. Zij kwam al vroeg in de wedstrijd met haar knie tegen de knie van een tegenstander aan en schreeuwde het uit van de pijn. De rest van het team was hierdoor flink uit haar doen.

Na een ruststand van 17-29 kwamen de speelsters van Green Eagles nog maar moeilijk aan scoren toe, terwijl Binnenland met scherp bleef schieten. Via 27-48 na het derde kwart, werd het dus 35-64.

Vrouwen
Promotiedivisie
Green Eagles - Binnenland 2 35-64

Tweede klasse B
Westland Stars - Lokomotief 3 38-44
De eerste nederlaag voor Westland Stars, nadat het de eerste twee wedstrijden wel winnen afsloot.