Handbalsters Quintus winnen in Cothen

Het dameshandbalteam van Quintus heeft zondag goede zaken gedaan in de eredivisie.

De club uit Kwintsheul versloeg tegenstander Fortissimo met ruime cijfers. Quintus maakte 37 doelpunten, tegenover 22 voor Fortissimo. Dat verschil werd vooral gemaakt in de eerste helft. Bij rust stond het 6-18.

In de tweede helft kwam de Utrechtse promovendus beter voor de dag en hadden de Westlandse dames het lastig. Desondanks werd de wedstrijd dus wel gewonnen, waar dat vorige week - eveneens tegen een promovendus - niet lukte.

Nipt verlies Quintus 2

In de eerste divisie kreeg het opleidingsteam van Quintus, na het gelijkspel van vorige week, nu een nederlaag te verwerken. De ploeg verloor in eigen huis nipt van ZAP: 28-31.

Quintus 2 heeft nu evenveel punten als streekgenoot Velo, dat gisteravond eveneens verloor. ZAP is een van de drie koplopers.

Fortissimo - HV Quintus 22-37

HV Quintus 2 - ZAP 28-31