Signbiblio

Signbiblio

Den Hoorn begint competitie met zege, nederlaag Westlandia

Voetbalclub SV Den Hoorn heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. Tegen Unitas'30 werd het 3-2.

De thuisploeg kwam al binnen enkele minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Donny Slot. Vlak voor rust verdubbelde Noah Barendse de score, maar snel na de aftrap maakte Unitas de aansluitingstreffer.

In de tweede helft lag het spel geruime tijd stil, vanwege een blessure bij de scheidsrechter. Pas na een half uur was er een vervanger en kon het spel weer worden hervat.

Met nog twintig minuten te gaan zetten de gasten de gelijkmaker op het bord en werd het nog spannend. Tygo Kok kroonde zich iets minder dan tien minuten voor het laatste fluitsignaal tot matchwinnaar.

Dongen te sterk voor Westlandia

In de derde divisie van het zondagvoetbal heeft Westlandia de thuiswedstrijd tegen Dongen verloren. De Brabantse gasten stonden bij rust al met 0-2 voor, maar in de tweede helft kwam Westlandia terug tot 2-2. De Naalwijkers bleven daarna aandringen, terwijl de gasten gevaarlijk bleven met counters. Uit zo'n counter werd het uiteindelijk nog 2-3.

In blessuretijd kregen de Brabanders nog een strafschop, maar die werd gemist.