Signbiblio

Signbiblio

Westlandia en SV Den Hoorn pakken de punten

Spannende wedstrijden deze zondag in Naaldwijk en Den Hoorn. Zowel Westlandia als SV Den Hoorn ging er met de winst vandoor.

Waar het in de eerste helft niet veel meer was dan kansen over en weer, werd het op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk pas echt spannend in de 52e minuut. Donovan de Groot kon uit een voorzet van Patrick Batist het eerste doelpunt maken. In de 70e minuut werd de voorsprong van Westlandia op UNA uit het Brabantse Zeelst (Veldhoven) uitgebouwd, dankzij een doelpunt van Steve van Kesteren. In de slotminuten kwam UNA terug tot 2-1, wat tevens de eindstand werd.

Ook bij de wedstrijd Den Hoorn - Altior werden er voor de rust geen goals gemaakt. In het begin van de tweede helft kwam Den Hoorn op voorsprong. Donny Slot maakte de 1-0. Maar nog geen twee minuten later bleken de aanvallers van Altior uit het Zuid-Hollandse Langeraar (Nieuwkoop) als een warm mes door de boter door de verdediging van SV Den Hoorn te glijden (1-1). En daar bleef het niet bij, want ze maakten er vervolgens nog twee bij (1-3).
Rond de 70e minuut kwam SV Den Hoorn weer een beetje terug dankzij een doelpunt van Tigo Kok. En daar hield het niet mee op, want diezelfde Kok scoorde tegen het einde van de wedstrijd de gelijkmaker (3-3). Niet veel later volgde zijn derde doelpunt zodat de eindstand op 4-3 werd bepaald.