Archief
TV Evergreen

TV Evergreen

Van der Wilk winnaar Evergreen Open, Goossens/Nolten Westlands kampioen padel

Bob van der Wilk heeft gisteren het open tennistoernooi bij Evergreen in Maassluis op zijn naam geschreven.

De speler van LTC Naaldwijk versloeg in de finale van het heren-enkel (speelsterkte 4) Nick Breur uit Vlaardingen met 6-4 en 6-3.

Bij de vrouwen (cat. 6) was Cindy Drescher-Klootwijk (TV Smitshoek) de sterkste, vóór thuisspeelster Willemijn Blom en Marjolein Dekker-Boutkan (LTC 't Loo).

In de dubbels gingen de prijzen naar Matt Permentier en Robin Vollebregt (mannen, categorie 6) en Melanie van Geest en Sabrina Lansbergen (vrouwen, categorie 6). Het beste gemend dubbel was het duo Erik van der Lans/Desiree Rouwhorst.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus moesten op het sportpark in Maassluis diverse maatregelen worden genomen. Zo moesten deelnemers en toeschouwers zich registreren, was er aparte in- en uitgang in de kantine en was er de verplichte anderhalve meter afstand. De organisatie kreeg daarnaast ook met het weer te maken, waaronder de storm van dinsdag. "En de regen van zondag op de finaledag heeft voor enige vertraging gezorgd. Toch alle partijen vóór het avondeten kunnen afronden."

Westlandse Padel Kampioenschappen

Gelijktijdig aan het toernooi in Maassluis werd in Monster bij MLTV'90 de derde editie van de Westlandse Padel Kampioenschappen gehouden. In de hoogste categorie (herendubbel hoofdklasse) wonnen Scott Goosens (Health Center Hoenderdaal) en Edwin Nolten (MLTV'90) de finale van Paul Zwinkels en Ron van Veen (beiden LTC Naaldwijk). De wisselbeker in de hoogste damesdubbel-categorie werd gewonnen door Chantal van Dijk en Carla Heskes. In het gemengd dubbel ging de hoofdprijs naar Arjan Kortleven en Chantal van Dijk.

Ondanks een zomerstorm en veel regenval konden alle wedstrijden zonder noemenswaardige vertraging worden afgerond op de twee kunstgras padelbanen. Er hadden zich 51 dubbels ingeschreven, dat waren er vorig jaar nog 36.