Signbiblio

Signbiblio

HVC'10 gelijk in boeiend duel

In de eerste wedstrijd van de districtsbeker heeft HVC'10 met een spectaculaire 4-4 gelijk gespeeld tegen DCV uit Krimpen aan den IJssel.

Een matig HVC kreeg in de eerste helft een bittere pil. Na een half uur stond het 0-3 voor DCV. Toch toonde de ploeg uit Hoek van Holland op momenten veerkracht. Bij rust was de stand al teruggebracht tot 2-3. In tweede helft werd het zelfs 3-3. Even leek het toch fout te gaan met nóg een doelpunt voor de gasten. Het venijn zat hem echter in de staart: Dave Kram bezorgde HVC in de slotfase een punt.

Succesvolle comeback Lyra; knappe overwinning Quintus

Lyra hield aan de wedstrijd met Oegstgeest wel drie punten over: 4-3. De Lierenaren kwamen in een tumultueuze wedstrijd, met twee rode kaarten, drie keer op achterstand. Echter kon Lyra zich iedere keer weer terugvechten in het duel. En stuurde het de gasten met een teleurstellend gevoel naar huis.

Ook Quintus heeft drie punten bij kunnen schrijven. De goed spelende Heulse vierdeklasser versloeg derdeklasser Oudewater met 4-2. Man van de wedstrijd was Angelo Zwirs. De van Honselersdijk teruggekeerde aanvaller had met twee doelpunten een groot aandeel in de knappe zege.