Archief
Theo van der Kraaij

Theo van der Kraaij

Veel belangstelling voor alternatief Zomerfeest in Schipluiden

De organisatie achter het Zomerfeest Schipluiden heeft het voor elkaar gekregen veel inwoners in beweging te krijgen ondanks de corona-perikelen.

De activiteiten van het zomerfeest begonnen vorig weekend met een online spel genaamd Makro Maffia. Deelnemers hielpen mee met het opsporen van een criminele bende. Niet alle onderdelen werden online georganiseerd, De moddermiddag voor de jeugd was toch echt ouderwets een waterspektakel met behulp van de brandweer.

De pubquiz op de sportvelden kon ook op veel belangstelling rekenen. De deelnemende teams zaten op het hoofdveld met voldoende afstand van elkaar.

Erg origineel was de online kookcursus. In een professionele keuken presenteerden twee koks een heerlijk visgerecht. Deelnemers thuis keken en kookten mee.

Vanavond om 18.00 uur wordt het Zomerfeest afgesloten. Schipluidenaren hebben een oproep gekregen zich op dat tijdstip in hun achtertuinen met een laptop te verzamelen. Er zal een online programma worden gepresenteerd met zoals gebruikelijk een verrassende afsluiting.