Signbiblio

Signbiblio

Oefenvoetbal: Lyra na rust langs Westlandia

De voetballers van Lyra hebben het oefenduel tegen de zaterdagploeg van Westlandia gisteravond gewonnen.

Na doelpunten van Raymond Hanemaaijer en Yordi van Beek stond het halverwege de wedstrijd 0-2 in het voordeel van de Naaldwijkers. In de tweede helft scoorde Lyra drie keer via Mark den Toom, Jack Binnendijk en Luuk Boeters, waardoor het 3-2 werd.

Gelijkspel FC 's-Gravenzande

Hoofdklasser FC 's-Gravenzande speelde gelijk tegen HBS. De Westlanders kwamen al in de achtste minuut op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Yuri Westhoff, na iets meer dan een half uur spelen verdubbelde Jordi Klepke de score. Vlak voor rust maakte HBS de aansluitingstreffer. Vijf minuten in de tweede helft maakten de gasten ook de 2-2, daarna werd niet meer gescoord.

Toernooi Honselersdijk: Winst thuisploeg en MVV'27

SV Honselersdijk heeft de eerste wedstrijd op het eigen toernooi gewonnen van 'buurman' Verburch. De Poeldijkse gasten kwamen in de eerste helft tot twee keer op voorsprong (0-1 en 1-2), maar door twee Honselse doelpunten in het laatste kwartier van de wedstrijd werd het 3-2.

De andere wedstrijd, tussen derdeklassers Naaldwijk en MVV'27 eindigde in een 0-2 zege voor de Maaslanders.

Komende zaterdag speelt Honselersdijk tegen Naaldwijk en neemt MVV'27 het op tegen Verburch.