Archief

Nieuwe functie Rijsdijk bij ABC Westland

Herwi Rijsdijk krijgt een nieuwe rol binnen bedrijventerrein ABC Westland in Poeldijk. De huidig directeur wordt namens de nieuwe eigenaar commercieel- en ontwikkelingsmanager en krijgt naast het genoemde Poeldijkse freshpark ook Fresh Park Venlo in zijn portefeuille.

ABC Westland werd in mei vorig jaar overgenomen door de Amerikaanse vastgoedinvesteerder Hines, die eerder ook Fresh Park Venlo overnam. Beide bedrijventerreinen zijn met elkaar vergelijkbaar. Rijsdijk krijgt in zijn nieuwe functie de taak om de opgedane kennis en ervaring van beide locaties nog beter te benutten.

Arno van 't Wout wordt in de rol van property manager verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in Poeldijk. Hij is geen onbekende in de regio. De Lierenaar werkte na de middelbare en hogere tuinbouwschool als bedrijfsleider in diverse Westlandse glastuinbouwbedrijven, maar gooide daarna het roer volledig om. Hij deed een opleiding op de Hogere Hotelschool in Maastricht en was daarna van eind 2006 tot halverwege 2015 algemeen directeur van Motel/Restaurant Elzenhagen in Poeldijk.