Signbiblio 7

Geen stunt Green Eagles in Voorburg

De basketbalsters van Green Eagles hebben zaterdag niet voor een stunt kunnen zorgen tegen de nummer 3 van de promotiedivisie. De Maassluizers verloren uit bij CobraNova in Voorburg met 57-49.

De gasten begonnen niet goed, maar knokten zich toch terug tot een 24-22 achterstand bij rust. In de tweede helft kwam Eagles wel goed uit de kleedkamer en pakte zelfs een voorsprong (27-34). Daarna verslapte het, maar stond het desondanks aan het einde van het derde kwart slechts 44-42.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd gaf de Maassluise ploeg het alsnog weg. Trainer Ron den Hoedt: "We leken te veel energie te hebben verbruikt door de achterstand weg te poetsen. Aanvallen werden niet goed gelopen en verdedigend werd veel ruimte weggegeven. Bij CobraNova vielen de schoten dan wel."