Dames Quintus onderuit in Venlo

De handbaldames van Quintus hebben zaterdagavond niet weten te winnen van concurrent Venlo. In Limburg was de nummer twee van de eredivisie met 31-27 te sterk.

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong en gaf die niet meer uit handen. Met nog twaalf minuten te spelen had Venlo een ruime marge van vijf punten (26-21), maar de ploeg van trainer René Zwinkels kwam terug tot één punt (27-26). Daardoor leek het nog even spannend te gaan worden, maar toch was het Venlo dat de zege over de eindstreep bracht. Quintus staat nu vierde en heeft nog één zege (en een nederlaag van Borhave) nodig om zich te plaatsen voor de strijd om het landskampioenschap.

Heren Quintus winnen wel

In de eredivisie bij de heren won koploper Quintus ruim van hekkensluiter Havas. Na een 18-13 ruststand liep de ploeg van trainer Rob Vis in de tweede helft steeds verder weg.