Archief

Heulenaren slaan handen ineen voor kerstmusical

Muziekvereniging St. Gregorius, basisschool WSKO Andreashof en veel vrijwilligers hebben samen een kerstmusical op touw gezet. Samen zullen zij op 12,13 en 14 december de kerstklassieker 'De kerstavond van Scrooge' ('A Christmas Carol') van Charles Dickens opvoeren.

"Vijf jaar geleden hebben we ook zoiets groots gedaan en dat wilden we nu weer doen", laat Irma Smits, directrice van WSKO Andreashof weten. "Er doen veel kinderen mee, maar ook veel ouders, leraren en vrijwilligers. Ik denk dat we in totaal ongeveer met tachtig zijn."

Het verhaal gaat over een vrek, Ebenezer Scrooge, die niet goed is voor de mensen om hem heen. Op kerstavond wordt hij bezocht door de geest van het heden, het verleden en de toekomst, om hem in te laten zien dat hij beter kan leven.

De voorstellingen van de show zijn op 12, 13 en 14 december. Op zaterdagmiddag is er ook een speciale kindervoorstelling, waar het verhaal iets makkelijker wordt verteld. Voor de musical moeten wel kaartjes worden gereserveerd.Categorieen:
Cultuur