Archief
WOS

WOS

Verbeek: Slechte prestaties Velo hebben te maken met instelling

De tegenvallende prestaties van de voetbaltak van Velo in de eerste klasse B hebben voornamelijk te maken met de instelling van de spelers. Dat zegt aanvaller Joery Verbeek in het programma WOS Sport, dat sinds donderdagavond te zien is bij de WOS.

De Wateringers behaalden uit de eerste tien wedstrijden dit seizoen slechts vijf punten en staan daardoor op de een-na-laatste plek. Enerzijds heeft dat te maken met blessures en schorsingen, zegt Verbeek, die zelf kampt met hamstringklachten. Anderzijds heeft het ook te maken met de instelling en gemakzucht van de spelers. "Een kleine tegenslag is bij ons vaak al genoeg om de koppies te laten hangen."

En dat terwijl Velo veel kwaliteit heeft. "We hebben vijf of zes spelers die het verschil kunnen maken en die moeten opstaan." Verbeek heeft er dan ook vertrouwen in dat de ploeg wegkomt uit de onderste regionen. "We moeten ons focussen op de wedstrijden na de winterstop. Ik denk dat we nog wel punten gaan pakken en ons handhaven."

In WOS Sport spreekt presentator Stefan van Eijk samen met Verbeek en analist Leo de Jong over derby tussen Velo en SV Honselersdijk van afgelopen zaterdag en het vertrek van Velo-coach Edwin Vurens en blikken ze vooruit op het komende weekend. Het programma is nog tot vrijdagavond 19.00 uur elk half uur te zien bij de WOS en online via Uitzending Gemist.

Categorieen:
HonselersdijkSport