VV Lyra

VV Lyra

Vrouwen Lyra boeken zege, gelijkspel Den Hoorn en Maasdijk

De vrouwenteams van van Lyra, SV Den Hoorn en Maasdijk hebben zaterdag prima resultaat geboekt in de tweede klasse B. Lyra won in de uitbeurt tegen RKAVV eindelijk weer eens: 2-3. Den Hoorn en Maasdijk speelden allebei met 2-2 gelijk tegen een ploeg die hoger staat.

Den Hoorn kwam in Gouda nog op een 0-1 voorsprong, maar moest bij een 2-1 achterstand toch in de achtervolging. In de slotfase van de wedstrijd viel de 2-2. Maasdijk stond bij rust met 0-2 achter bij Zuidland, maar vocht zich in de tweede helft terug.

Lyra staat op dit moment zesde met zes punten, direct gevolgd door Den Hoorn en Maasdijk met één punt minder.

Promovendus sportclub Monster is ook na vier wedstrijden in de eerste klasse A nog puntloos. De Westlandse ploeg nam het voor de tweede week op rij op tegen een ploeg, die net als de Monsternaren nog niet had gewonnen. In IJsselstein pakte IJFC echter nipt de drie punten: 3-2.