Archief

Westland Reünie in volle gang, college komt op bezoek

De op een na laatste feestweek, de Westland Reünie in Naaldwijk, is in volle gang. Een goed moment voor het college van B en W om rondje door de kern te gaan. Dat deden zij deze woensdag in het kader van de maandelijkse werkbezoeken aan de kernen.

Het college bezocht onder andere de nieuwe bewaakte fietsenstalling, die donderdag officieel wordt geopend. Ook de gerenoveerde kapel in het Heilige Geesthofje stond op de lijst. Dit werd gecombineerd met een bezoek aan het huis van de burgemeester. Daarnaast bezocht het college café De Slimmerick en liep het een rondje over de braderie.

Voor burgemeester Bouke Arends is het de eerste feestweek in zijn woonplaats. "Ik ben op elke feestweek geweest, maar deze maak je het net iets anders mee omdat je hier woont. De kermis is achter mijn huis, dus daar kan ik lang van genieten." De burgervader is zeker van plan de feestweek te bezoeken, maar zonder een biertje: "Ik ben geen bierdrinker, dus dat gaat niet gebeuren, maar ik ga wel even kijken in deze dagen."