Archief

Rob de Nijs onwel tijdens optreden na wielerspektakel

Zanger Rob de Nijs (76) is gisteren onwel geworden tijdens een optreden na het Valstar Wielerspektakel in Naaldwijk. Dat kwam, volgens zijn manager, door de hitte in de tent waarin hij stond te zingen.

Toen De Nijs het lied 'Banger hart' zong, viel hij plotseling achterover, van het podium af. Een zeil, dat achter het podium hing, heeft de val enigszins gebroken. Een aanwezige arts heeft de zanger in zijn kleedkamer onderzocht; vervolgens is hij naar huis gebracht.

Inmiddels gaat het weer beter met De Nijs. Hij heeft niets aan zijn val overgehouden. Wel doet hij het de komende dagen wat rustiger aan, aldus manager Frank Jansen.

Het is niet voor het eerst dat Rob de Nijs tijdens of rond een optreden onderuitgegaan is. Zo kwam hij in oktober 2018 ten val, na een optreden in België. Jansen zegt er dan ook niet van op te kijken dat het wederom is gebeurd.

Op Twitter heeft De Nijs op zijn ongeluk gereageerd. Hij schrijft: "Oei! Het ziet er erger uit dan het is! Voor mensen die nu zeggen: 'die ouwe moet stoppen' dat gaat (nog) niet gebeuren! Bedankt voor alle harten onder de riem. Love you all."

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen