Archief

Zilveren Erepenning voor Geert van Holsteijn

Geert van Holsteijn uit Wateringen heeft vrijdagmiddag een zilveren erepenning gekregen van locoburgemeester Piet Vreugdenhil. De penning werd uitgereikt tijdens Holsteijns afscheid bij Boal Systems, waar hij 46 jaar werkzaam is geweest.

De Wateringer heeft bij Boal Systems sinds 1973 bijgedragen aan innovatie in de glastuinbouw. Zo was hij onder andere initiatiefnemer bij de ontwikkeling van aluminium kassystemen. Ook heeft hij actief meegewerkt aan de totstandkoming van Europese glastuinbouwnormen en het ontstaan van tuinbouwberekeningsprogramma's.

Naast zijn functie in de tuinbouwsector is Van Holsteijn als vrijwilliger actief geweest in diverse functies bij voetbalvereniging Velo.



De erepenning in zilver wordt toegekend aan personen die zich gedurende ten minste 12,5 jaar, bijzondere omstandigheden daargelaten, uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig hebben ingezet voor de gehele streek (het Westland), meerdere organisaties/verenigingen op maatschappelijk, cultureel, sportief of economisch gebied.