Archief
WOS Media

WOS Media

Vandalen bekrassen al maanden auto's in 's-Gravenzande

Meerdere autobezitters in 's-Gravenzande hebben de afgelopen maanden aangifte gedaan van het bekrassen van hun auto. Sinds begin januari zijn in totaal al vijftien auto's bekrast, waarvan elf in de Edelstenenwijk.

Ook in de wijk Vreeburgh-Oost (drie auto's) en Dijckerwaal (één) zijn de vandalen aan het werk geweest. De reeks bekrassingen in de Edelstenenwijk begon in maart, met een piek van vier aangiftes op 16 maart in de Agaat. De daders gaan veelal 's nachts en in het weekend aan het werk.

"De één heeft krassen op z'n motorkap, de ander aan de flank. Mensen hebben honderden euro's aan schade", zegt wijkagent Petra Arianne Osinga. "We tasten in het duister; wie is dit, wie heeft dit gedaan?"

De politie is inmiddels een onderzoek begonnen. Getuigen worden verzocht zich te melden, net als mensen die mogelijk beeldmateriaal hebben. Tijdens de nachtsurveillance wordt extra aandacht besteed aan dit vandalisme.



Wie informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Beeldmateriaal kan worden ingestuurd via het tipformulier op Politie.nl.

Categorieen:
's-Gravenzande 112